BRIEF ID # 20030617

linqx|dk > news > briefs > 20030617

VIDEN SKABER FREMTIDEN

DanskMedieDesign har for Villum Kann Rasmussen Fonden udviklet et CD-ROM bogsæt kaldet videnskab er fremtiden. Trods nogen kritik synes det overordnede indtryk er helt i top. Som i tilfældet Intermat4, et samarbejde mellem Gyldendal og UNI-C, kan det være svært at forstå, hvis interessen i folkeskolerne synes at være begrænset :-o

anmeldelse > www.linqx.dk/e/review/videnskab.php

PRODUCER 1., 2., 3. GANG

'Producer' blev i juni 2002 prissat til 1.5 million kroner... På det tidspunkt var det et åbent spørgsmål, om konkursboet efter Vizion Factory tillod at gøre systemet færdigt. Det synes nu at være tilfældet, således har Etiro netop re-lanceret Producer, nu under navnet Reactor XC.

Produktchef Morten Pors Nielsen skriver i en kommentar til linqx|dk historien om flagskibet Producer. Herfra held og lykke med relanceringen :-D

kommentar > www.linqx.dk/news/opinion/producer.php

LÆRING I NETVÆRK

Dansk Industri i maj måned et stort e-learning møde i Pyramiden i Industrien Hus. Små 60 deltagere var mødt frem, for at høre om Effektiv læring i netværk... Hør mere om begrebet e-pædagogik, e-learning fronten, TI og DI's e-læringsundersøgelse samt hele tre cases fra dansk erhvervsliv!

kommentar > www.linqx.dk/news/opinion/di.php

KORT NYT :o
- MOCH bedst i branchen (e-learning monitor 2003)
- Infograhpics, ja tak :-)
- 15 tips til distancearbejde
- Forskningsnettet, Roadshow: sidste gang 20. juni

news > www.linqx.dk/news

linqx|dk - linqx is a freelink

Venlig hilsen

linqx|dk

Jesper HundebølE-post adresser og andre personlige information vil aldrig blive solgt, udlejet eller på anden måde bekendtgjort andre. Postlisten er password beskyttet og bruges udelukkende til korte, en-vejs briefs fra linqx.dk. Ingen spam, reklamer eller diskussion.

Hvis du ikke ønsker dette nyhedsbrev eller du mener, du har modtaget det ved en fejltagelse, kan du ændre din abonnementsstatus direkte fra menuen på www.linqx.dk.

Udskriftoptimeret version online > www.linqx.dk/news/brief/20030430.php

^

home

<