BRIEF ID # 20041001

linqx|dk > news > brief > 20041001

UDDANNELSESFORUM 2004

I denne uge afviklede UNI-C Uddannelsesforum 2004. Det var et sandt overflødighedshorn med adskillige parallelle faglige spor, præsentationer og workshops, en til lejligheden særligt indrettet ITMF-festival og et betragteligt udstillingsområde for konferencens sponsorer og øvrige udbydere.

linqx|dk var med i Odense og rapporterer i en kommentar om indtryk fra konferencen :o

Edidit > www.linqx.dk/news/opinion/forum.php

DOKUMENT

UNEV har lanceret fjerde udgave af deres online tidsskrift. Denne gang er der fokus på undervisere og e-læring. Foreløbigt er otte artikler godtaget; en af dem handler om de erfaringer man på CBS har gjort sig med begrebet knowledge creation.

news ticker > www.linqx.dk/news

OPFORDRING

Holdet bag linqx|dk gør på tredie år en betydelig indsats for at holde også dig (sic!) orienteret om udviklingen indenfor e-læring.

Læserne af nyhedsbrevet opfordres til aktivt at tage del i nyhedsformidlingen og løbende orientere redaktionen om nyheder eller andet, der menes at kunne bidrage til almenvellets åndelige udvikling.

Har du ligefrem lyst til uopfordret at skrive en kommentarer, anmelde software eller bøger eller på anden måde støtte danmarks eneste, online tidsskrift om IKT og læring, bydes ethvert bidrag velkomment!

kontakt > www.linqx.dk/about/contactform.php

SPONSORER SØGES

Har din organisation mulighed for at yde et kontant bidrag til den fortsatte udvikling af linqx|dk, så kan kan dit bidrag honoreres med en bannerannonce... Som de fleste har bemærket, har flere af branchens troværdige aktører - Courseware, MOCH, Mercantilius, Kompetencedeling.dk, FLUID og Nyt om Efteruddannelse - valgt aktivt at støtte linqx|dk :-D

sponsorering > www.linqx.dk/about/sponsor.php

Husk... linqx is a freelink

Venlig hilsen
linqx|dk

cyberchick, actant, avatar, bot og jesperE-post adresser og andre personlige information er og vil aldrig blive solgt, udlejet eller på anden måde bekendtgjort andre. Postlisten er pasord beskyttet og bruges udelukkende til korte, en-vejs briefs fra linqx.dk. Ingen spam, reklamer eller diskussion.

Hvis du ikke ønsker dette nyhedsbrev eller du mener, du har modtaget det ved en fejltagelse, kan du umiddelbart ændre din abonnementsstatus. Du kan også hente en printoptimeret version af dette og tidligere nyhedsbreve:

briefings > www.linqx.dk/news/brief/index.php.

^

home

<