Go to frontpage of www.linqx.dk

BRIEF ID #20050221

Tilfredshedsundersøgelsen

14. december 2004 lanceredes en online spørgeskemaundersøgelse. Skemaet er til dato åbnet 337 gange; 51 brugere (15 %) har afsluttet besvarelsen.

Foreløbigt dokumenterer undersøgelsen, at hver anden bruger finder, at det "overordnede indtryk" af linqx|dk er "meget godt"; yderligere 4 ud af 10 er tilfredse hermed. Også nærværende nyhedsbrev nyder en høj troværdighed, 9 ud af 10 er enten tilfredse eller meget tilfredse. Imidlertid fremgår det, at navigationen kan forbedres og at relevansen af indholdet i "ressource" sektionen kunne være højere.

Tilfredsundersøgelsen afsluttes med udgangen af februar, hvorfor du en sidste gang opfordres til at bruge to minutter på at forbedre dit online tidsskrift om e-læring. På forhånd tak!

Temanyt

Alinea, IMS Learning og Berlingske Tidende har i samarbejde lanceret en ny, dansk undervisningsportal målrettet samfundsfagsundervisningen i (folke)skolen: "Formålet er at styrke elevernes viden, interesse og engagement i de begivenheder, der udspiller sig omkring os."

Portalen, der kaldes temanyt.dk, må i dagens Danmark ses som et supplement til andre, lignende undervisningsudbud (Undervisningsavisen, EMU-portalen og dr.dk/spil). Hvis ikke portalen udbygges, således at mulighederne i multimediet udnyttes bedre, er udspillet mest af alt at betragte som et alternativ i værdikampen... Initiativet hilses imidlertid velkomment, men ærligt talt - trioen Alinea, IMS og Berlingske burde kunne lave det bedre.

Døm selv: Læs anmeldelsen og følg linket til temanyt.


SPONSORER

Som det måtte være læserne bekendt, har linqx|dk sikret sig en række sponsorer. Som sponsor bidrager du til den fortsatte udvikling af og adgang til nærværende online tidsskrift, men der er også mange fordele: først og fremmest bliver du eksponeret til i gennemsnit 350 daglige besøgende (Januar '05). Omregnet svarer det til en pris per besøgende på kun 7 øre (frontpage/år).

Som noget nyt er det også muligt at nå direkte frem til foreløbigt 831 registrerede brugere af nærværende mailliste - det sker fremover i denne rubrik: prisen er her 1 krone per læser!Korte nyheder - i udvalg

Asynkron læring

linqx|dk har publiceret et kort paper om asynkron læring (AL). Professor James Paradiso (JP) fra College of Lake County kalder på basis af faktuelle data fra (blot) 43 kursisters online adfærd på en dekonstruktion af begrebet. JP stiller flere spørgsmål end han besvarer, ikke mindst hvad angår adgang til online support - 24/7.

Anmeldelse og link til paper: Deconstructing AL

Venlig hilsen
linqx|dk

Jesper HundebølRedaktionen modtager løbende nyhedstips, forslag til artikler og lignende fra læserne, men aldrig nok! Via linqx|dk får du mulighed for at komme til orde og nå ud til 800 registrerede læsere af nyhedsbrevet og flere end 400 daglige besøgende: Carpe Diem ;-)linqx|dk sponsoreres af flere af branchens respekterede aktører. Foreløbigt har Courseware, MOCH, Mercantilius, FLUID, Ascentor, COMONTO, Hypergenic, Resulture, Danware, MindMakers, TV Pro og Nyt om Efteruddannelse valgt aktivt at støtte linqx|dk.E-post adresser og andre personlige information er og vil aldrig blive solgt, udlejet eller på anden måde bekendtgjort andre. Postlisten er pasord beskyttet og anvendes udelukkende til korte, en-vejs briefs fra linqx|dk.

Hvis du ikke ønsker dette nyhedsbrev eller du mener, du har modtaget det ved en fejltagelse, kan du automatisk ændre din abonnementsstatus.