Go to frontpage of www.linqx.dk

BRIEF ID #20050408

PC

Der er for nyligt etableret et transnationalt vidennetværket for pervasive communication (PC, da: kommunikation i alt). Baseret på frontforskning hos netværkets kerneaktører, bl.a. ISIS Katrinebjerg, ITU og Knowledge Lab, tilbyder netværket virksomheder og organisationer et alternativ til traditionel innovation og udvikling – ikke mindst inden for e-læring og vidensledelse.

Et af netværkets 3 faggrupper beskæftiger sig med videndeling og e-læring, herunder eksempelvis konvergens mellem e-læring og videnledelse! Et andet fokuspunkt er sammenhængen mellem e-læring og læring i og på arbejdspladsen, hvor betingelsen er adgang til indlejret information (viden) overalt i organisationen.

Netværket afholder mandag den 18. april 2005 kl. 12-17 et introduktionsmøde i København. Deltagelse er gratis. Yderligere information og registrering (inden 14/4) på netværkets hjemmeside: komialt.dk/kickoff

Seneste nyheder om pervasive e-learning


SPONSORER

Som læserne ved, støttes linqx|dk af nogle af branchens førende aktører. Sponsorerne bidrager til den fortsatte udvikling af og adgang til nærværende online tidsskrift. Til gengæld eksponeres sponsorerne til godt 400 daglige besøgende (Marts 05).

Som noget nyt er det også muligt at nå direkte frem til omkring 800 registrerede læsere af nærværende nyhedsbrev. Det sker ved at indrykke en annonce i denne rubrik!Andre udvalgte nyheder

Venlig hilsen
linqx|dk

Jesper HundebølRedaktionen modtager løbende nyhedstips, forslag til artikler og lignende fra læserne, men aldrig nok! Via linqx|dk får du mulighed for at komme til orde og nå ud til 800 registrerede læsere af nyhedsbrevet og flere end 400 daglige besøgende: Carpe Diem ;-)linqx|dk sponsoreres af flere af branchens respekterede aktører. I øjeblikket støttes linqx|dk af Courseware, MOCH, Mercantilius, DanskMedieDesign, COMONTO, FLUID, Ascentor, Danware, MindMakers, Svifnik, TV Pro og Nyt om EfteruddannelseE-post adresser og andre personlige information er og vil aldrig blive solgt, udlejet eller på anden måde bekendtgjort andre. Postlisten er pasord beskyttet og anvendes udelukkende til korte, en-vejs briefs fra linqx|dk.

Hvis du ikke ønsker dette nyhedsbrev eller du mener, du har modtaget det ved en fejltagelse, kan du automatisk ændre din abonnementsstatus.