Go to frontpage of www.linqx.dk

BRIEF ID #20051213

M-læring

Fluid satte ved en konference i København den 1. december 2005 fokus på m-læring: IKT-støttet læring via trådløse, håndholdte enheder.

Det blev en kompakt dag med spændende eksempler og cases samt en række forskellige perspektiver på mulige anvendelsesområder.

Feature: Mobil e-læring


Lectora 2006: Verdens bedste forfatterværktøj er blevet endnu bedre!

Med Lectora kan du enkelt og effektivt opbygge kurser med interaktivitet, avancerede test, quizzer, spørgeskemaer, formularer og meget mere - også selv om du ikke har erfaring med at programmere.

Lectoras enkelthed begrænser ikke erfarne programmører, de kan benytte den kompetence de allerede har, og udvikle avancerede Java scripts, Flash mm. der kan bruges sammen med Lectoa. Du kan gemme i HTML-format, som exe-fil, til CD-rom samt til både SCORM og AICC.

Lectora henvender sig både til nybegyndere og erfarne udviklere. Lectoras enkelthed og den korte indlæringstid, betyder at produktionen af kursusindholdet kan rykkes hen til den person, der sidder med den konkrete viden der skal formidles – også selv om han eller hun ikke har programmeringserfaring.

For mere information: WorkWiser Danmark ApS


Enkelt, effektivt, e-learning

Lectora 2006 logo

Download en gratis

14-dages demoversion

WorkWiser logoX-file

9. december: Multidansk er et sjovt og spændende site for kommunikativ sprogindlæring for tosprogede småbørn. Børnene kommer via de legeprægede, interaktive opgaver i gang med sproglige aktiviteter på flere niveauer: Lytte, tale, læse, skrive. Læsningen og skrivningen vil naturligvis være legeskrivning og legelæsning.

28. november: Aalborg Universitetsbibliotek/AUB vandt i år innovationsprisen “Det gyldne snit” på Forskningsnettets konference med multimedieproduktionen SWIM (Streaming Webbased Information Modules). Der var priser indenfor bl.a. lineære, interaktive og innovative produktioner.

17. november: Jay Cross om tendenser i e-læring. Mere uformel læring og bredere blends med bl.a. "storytelling, social network analysis, appreciative inquiry, workflow learning, conversation, contextual collaboration, organic KM, simulation, dynamic portals, expert location and blogs".

8. november: IMS Learning har sammen med Novo Nordisk medarbejdere udviklet et website, der skal være med til at at forebygge sukkersyge blandt børn og unge. Siten indeholder en mængde materialer og undervisningsforslag, således at man som lærer dels kan lade sig inspirere, dels kan hente undervisningsmaterialer.

4. november: Spiludviklere ved Syddansk Univeristet har udviklet en "helt ny type interaktivt computerspil". Her skal brugerne selv opbygge historier og skabe deres personlige univers. Spillet foreslås anvendt i specialundervisningen af autister.

Go: Alle nyheder i x-file

linqx|dk bliver løbende opdateret på nettet, men dette er årets sidste brief. Derfor ønskes læserne hermed en glædelig jul og et godt nytår.

linqx|dk

Jesper HundebølRedaktionen modtager løbende nyhedstips, forslag til artikler og lignende fra læserne, men aldrig nok! Via linqx|dk får du mulighed for at komme til orde og nå ud til 800 registrerede læsere af nyhedsbrevet og omkring 400 daglige besøgende: Carpe Diem ;-)linqx|dk sponsoreres af flere af branchens respekterede aktører. I øjeblikket støttes linqx|dk af Courseware, MOCH, Mercantilius, DanskMedieDesign, COMONTO, Skolemedia, MindMakers, Ladegaard, WorkWiser, FLUID, TV Pro, Nyt om Efteruddannelse og VidenDanmarkE-post adresser og andre personlige information er og vil aldrig blive solgt, udlejet eller på anden måde bekendtgjort andre. Postlisten er pasord beskyttet og anvendes udelukkende til korte, en-vejs briefs fra linqx|dk.

Hvis du ikke ønsker dette nyhedsbrev eller du mener, du har modtaget det ved en fejltagelse, kan du automatisk ændre din abonnementsstatus.