Go to frontpage of www.linqx.dk

BRIEF ID #20060615

Lectora

Lectora har været på det danske marked i 3-4 år og forhandles af Workwiser Danmark ApS. Mette Rasmussen har talt med firmaets direktør Thomas R.B. Petersen om Lectora, fremtidens forfatterværktøjer, og om det danske e-learning marked.

Anmeldelse: Lectora

M-læring

VTU besluttede ultimo marts 2006, hvilke projekter der kunne støttes med midler fra den mobile e-læringspulje. Blot syv af 21 udviklingsprojektforslag blev lovet statslig medfinansiering. Resten af puljens midler forventes uddelt ifm. en ny udbudsrunde i efteråret 2006. Generelt handler projekterne om, hvordan vi bedst kan anvende mobile enheder som PDA’ere, smartphones, musikafspillere og lignende til at understøtte læring. Projekterne og deres forskellige prototyper skal nu realiseres. Alle udvalgte projekter, virker absolut spændende og perspektivrige.

Feature: Mobil e-læringspulje


ANNONCE

Fra 0 til 100 med Lectora - Lær at udvikle interaktivt webindhold Raptivity logo

WorkWiser Danmark ApS tilbyder en enestående mulighed for at uddanne én eller flere af dine medarbejdere indenfor e-learning. I løbet af fem dage (3+2) lærer medarbejderen at udvikle interaktivt indhold til e-learning. Kurset er opdelt i grundforløb om at udvikle e-learning og at udvikle den i Lectora (nye brugere) samt en seminar-del der gennemgår mere avanceret brug af Lectoras faciliteter. Du vil lære at opbygge et e-learningkursus med interaktivitet, test og quizzer, formularer mm.

For mere information: WorkWiser Danmark ApS (program)X-file

Hvordan forklarer man fænomenet Web 2.0... "Business Week" forsøger i en aktuel artikel at beskrive, hvordan et nyt sæt af online samarbejdsværktøjer muligvis vil revolutionere virksomhederne. Flere gode henvisninger og debat. (14. juni)

KVIS skriver, at erfaringer med brug af computere i folkeskolen viser, at læse og skriveusikre elever i folkeskolen har stort udbytte af digitale undervisningsmaterialer, der egner sig til skærmoplæsning. (7. juni)

Henrik Johannesen Duus fra CBS's Center for Market Economics har netop publiceret et working paper om e-læringens paradigmer og konsekvenserne heraf for udviklingen af en e-læringsstrategi. (29. maj)

Undervisningsministeriet skriver, at landets folkeskoler har testet i alt 33.500 elever i 9. klasse. Prøverne var udformet som elektroniske prøver i udvalgte slutmål fra de to fag. (18. maj)

Når den første pan-afrikanske e-læringskonference starter i næste uge i Addis Ababa i Etiopien, er det med dansk deltagelse i den såkaldte "African eLearning Tools and Services Village". (18. maj)

Morten Paulsen fra nettskolen.com gør i følgende tekst opmærksom på en ny, international tjeneste kaldet Læringspartner. (18. maj)

Forskningsnettets UniVid projekt inviterer til konkurrence om innovativ brug af video i undervisning og formidling. Man kan tilmelde sin produktion forskellige kategorier. (17. maj)

Go: Alle nyheder i x-file

Næste nyhedsbrev forventes udsendt medio august 2006.

Venlig hilsen

linqx|dk

Jesper HundebølRedaktionen modtager løbende nyhedstips, forslag til artikler og lignende fra læserne, men aldrig nok! Via linqx|dk får du mulighed for at komme til orde og nå ud til 800 registrerede læsere af nyhedsbrevet og omkring 400 daglige besøgende: Carpe Diem ;-)linqx|dk støttes af flere af branchens respekterede aktører: Courseware, MOCH, Mercantilius, DanskMedieDesign, COMONTO, Skolemedia, EasyLearning, MindMakers, Ladegaard, WorkWiser, E-lokaler, FLUID, TV Pro, Nyt om Efteruddannelse og VidenDanmarkE-post adresser og andre personlige information er og vil aldrig blive solgt, udlejet eller på anden måde bekendtgjort andre. Postlisten er pasord beskyttet og anvendes udelukkende til korte, en-vejs briefs fra linqx|dk.

Hvis du ikke ønsker dette nyhedsbrev eller du mener, du har modtaget det ved en fejltagelse, kan du automatisk ændre din abonnementsstatus.